Xarxa Audiovisual Local

Diumenge, 31 de maig de 2020

.

 

La Xarxa Audiovisual Local, SL és una societat mercantil creada per la Diputació de Barcelona per gestionar el suport a l’audiovisual local català, donant resposta a les seves necessitats i contribuint a la dinamització del sector. Aquests objectius els desenvolupa a través de la marca La Xarxa de Comunicació Local, una plataforma multimèdia de continguts i serveis a disposició dels mitjans de proximitat del país (televisions, ràdios i suports en línia).

El principal servei que La Xarxa els ofereix és l’oferta de continguts, que es dissenya conjuntament amb els mitjans adherits amb el propòsit d’incentivar al màxim la coproducció amb tots ells. Un criteri d’actuació que pretén, d’una banda, augmentar la visibilitat dels continguts audiovisuals locals distribuint-los al conjunt de mitjans adherits i ampliar-ne així l’audiència potencial; i, de l’altra, estimular econòmicament el sector.

L’oferta de continguts és: informatius i esportius, i divulgatius i d’entreteniment. Pel que fa als continguts informatius i esportius, posen l’accent en la informació local i s’elaboren a partir de la coordinació periodística entre els serveis informatius de La Xarxa i les redaccions dels mitjans adherits. Aquesta tasca conjunta la centralitza el servei de continguts informatius XN, en què ambdues parts comparteixen diàriament tant previsions de cobertura informativa com peces d’actualitat.

Respecte als continguts divulgatius i d’entreteniment, conformen un catàleg que es renova periòdicament coincidint amb l’inici de la temporada radiofònica (anual) i televisiva (trimestral). Aquest catàleg va adquirint progressivament una dimensió multimèdia amb la incorporació de programes amb un doble format (radiofònic i televisiu).

La Xarxa posa a disposició dels mitjans adherits diverses eines per distribuir i compartir continguts de manera sincrònica (a través del satèl·lit), i asincrònica. En el cas de les televisions, la plataforma de distribució asincrònica és el sistema informàtic anomenat xip. Quant a les ràdios, la distribució asincrònica es fa a través de la plataforma web la Sindicada. A banda de l’oferta de continguts, La Xarxa presta als mitjans adherits altres serveis, com l’assessorament lingüístic, l’assistència jurídica i tècnica, i la formació en diferents camps.

 

Façana de l'edifici de La Xarxa a Barcelona

 

Xarxa Audiovisual Local, SL 

B-65908337

Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona en data 21 de desembre de 2012 al volum 43517, foli 63, full B 431188, inscripció 1a.


Pavelló Cambó. Recinte Maternitat - Travessera de les Corts, 131.159 08028 Barcelona

Tel. +34 93 508 06 00 · laxarxa@laxarxa.cat

XAL > Sala de premsa > Televisió Badalona dóna la cara per la SIDA amb un programa especial

Sala de premsa


S'emetrà el proper diumenge 22 de novembre

Televisió Badalona dóna la cara per la SIDA amb un programa especial

El proper diumenge, 22 de novembre, Televisió Badalona emetrà un programa especial, de tres hores de durada i en directe, amb el nom Donem la cara per la SIDA. El programa, produït conjuntament per la Fundació Lluita contra la SIDA i Badalona Comunicació, començarà a les set de la tarda i acabarà a les deu de la nit.

Amb un clar accent en la sensibilització i la prevenció, el programa comptarà amb la participació d'experts i afectats per la malaltia, però també amb cares conegudes del món de l'espectacle a Catalunya i actuacions musicals.

Tot i fugir de la fòrmula de les conegudes maratons televisives, l'espai també tindrà un objectiu recaptatori de fons econòmics. Mitjançant un número de compte, que s'anunciarà durant el programa, es podran fer donacions que se sumaran als fons recollits en altres activitats de la Fundació Lluita contra la SIDA.

Televisió Badalona ha habilitat un zona annexa al plató de televisió, coberta també per les càmeres, on tothom qui ho vulgui podrà deixar constància de la seva participació al programa especial "Donem la cara per la SIDA" que tindrà lloc el proper diumenge 22 de novembre de 19 a 22 hores.

Per aquesta zona hi passaran representants de les entitats i empreses de la ciutat, els grups municipals i tots els particulars que ho desitgin.

Durant les tres hores de programa especial els assistents es faran una fotografia, personalitzada i signada, que es penjarà en un mural per tal d'escenificar el lema de la campanya "Donem la cara per la SIDA".

+ informació

Per a més informació, contacta amb el departament de Comunicació:

comunicacio@laxarxa.cat

93.508.06.00

© Xarxa Audiovisual Local, SL
Logo_laxarxa