Xarxa Audiovisual Local

Diumenge, 31 de maig de 2020

.

 

La Xarxa Audiovisual Local, SL és una societat mercantil creada per la Diputació de Barcelona per gestionar el suport a l’audiovisual local català, donant resposta a les seves necessitats i contribuint a la dinamització del sector. Aquests objectius els desenvolupa a través de la marca La Xarxa de Comunicació Local, una plataforma multimèdia de continguts i serveis a disposició dels mitjans de proximitat del país (televisions, ràdios i suports en línia).

El principal servei que La Xarxa els ofereix és l’oferta de continguts, que es dissenya conjuntament amb els mitjans adherits amb el propòsit d’incentivar al màxim la coproducció amb tots ells. Un criteri d’actuació que pretén, d’una banda, augmentar la visibilitat dels continguts audiovisuals locals distribuint-los al conjunt de mitjans adherits i ampliar-ne així l’audiència potencial; i, de l’altra, estimular econòmicament el sector.

L’oferta de continguts és: informatius i esportius, i divulgatius i d’entreteniment. Pel que fa als continguts informatius i esportius, posen l’accent en la informació local i s’elaboren a partir de la coordinació periodística entre els serveis informatius de La Xarxa i les redaccions dels mitjans adherits. Aquesta tasca conjunta la centralitza el servei de continguts informatius XN, en què ambdues parts comparteixen diàriament tant previsions de cobertura informativa com peces d’actualitat.

Respecte als continguts divulgatius i d’entreteniment, conformen un catàleg que es renova periòdicament coincidint amb l’inici de la temporada radiofònica (anual) i televisiva (trimestral). Aquest catàleg va adquirint progressivament una dimensió multimèdia amb la incorporació de programes amb un doble format (radiofònic i televisiu).

La Xarxa posa a disposició dels mitjans adherits diverses eines per distribuir i compartir continguts de manera sincrònica (a través del satèl·lit), i asincrònica. En el cas de les televisions, la plataforma de distribució asincrònica és el sistema informàtic anomenat xip. Quant a les ràdios, la distribució asincrònica es fa a través de la plataforma web la Sindicada. A banda de l’oferta de continguts, La Xarxa presta als mitjans adherits altres serveis, com l’assessorament lingüístic, l’assistència jurídica i tècnica, i la formació en diferents camps.

 

Façana de l'edifici de La Xarxa a Barcelona

 

Xarxa Audiovisual Local, SL 

B-65908337

Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona en data 21 de desembre de 2012 al volum 43517, foli 63, full B 431188, inscripció 1a.


Pavelló Cambó. Recinte Maternitat - Travessera de les Corts, 131.159 08028 Barcelona

Tel. +34 93 508 06 00 · laxarxa@laxarxa.cat

XAL > Sala de premsa > II Torneig solidari 'Xs-Esports' de futbol sala femení per recollir joguines per als nens de Sant Joan de Déu

Sala de premsa


Serà retransmès a través del programa 'XS-Esports' de la Xarxa

II Torneig solidari 'Xs-Esports' de futbol sala femení per recollir joguines per als nens de Sant Joan de Déu

Per segon any consecutiu, la Xarxa de Televisions Locals i el Futbol Sala Femení Castelldefels organitzen aquest cap de setmana el torneig solidari XS-Esports de futbol sala femení, que en el marc de la campanya Cap Nen Sense Joguina recollirà joguines per als nens i nenes de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. El torneig es disputarà aquest dissabte i diumenge al poliesportiu municipal Can Roca de Castelldefels i totes les joguines recollides durant els dos dies seran lliurades la nit de Reis als infants del centre hospitalari. El campionat serà retransmès a través del programa XS-Esports de l'XTVL. Així, dissabte es retransmetrà el partit d'exhibició previ al torneig entre l'FSF Castelldefels B  i l'FS Pony's, mentre que diumenge s'oferirà la final del campionat entre els equips guanyadors de les semifinals Ciudad de Alcorcón - FSF Castelldefels i Torrejón - Centelles.

XS-Esports està conduït per Dani Pajuelo i es pot veure els dissabtes i els diumenges a les 14 h per TV L'Hospitalet, Canal Terrassa Vallès, MaresmeDigital TV, TAC 12 (Camp de Tarragona), Canal Blau TV/Maricel TV (Garraf), Canal Reus TV, El 9 TV (Osona), Gavà Televisió, VO TV (Vallès Oriental Televisió), Conca TV (Igualada), TV Badalona, Televisió El Vendrell, TV Girona i Penedès TV (Garraf, Alt Penedès i Baix Penedès). També es pot seguir en directe a través del web de l'XTVL (www.xtvl.tv) i de lamalla.cat.

+ informació

Per a més informació, contacta amb el departament de Comunicació:

comunicacio@laxarxa.cat

93.508.06.00

© Xarxa Audiovisual Local, SL
Logo_laxarxa