Xarxa Audiovisual Local

Diumenge, 31 de maig de 2020

.

 

La Xarxa Audiovisual Local, SL és una societat mercantil creada per la Diputació de Barcelona per gestionar el suport a l’audiovisual local català, donant resposta a les seves necessitats i contribuint a la dinamització del sector. Aquests objectius els desenvolupa a través de la marca La Xarxa de Comunicació Local, una plataforma multimèdia de continguts i serveis a disposició dels mitjans de proximitat del país (televisions, ràdios i suports en línia).

El principal servei que La Xarxa els ofereix és l’oferta de continguts, que es dissenya conjuntament amb els mitjans adherits amb el propòsit d’incentivar al màxim la coproducció amb tots ells. Un criteri d’actuació que pretén, d’una banda, augmentar la visibilitat dels continguts audiovisuals locals distribuint-los al conjunt de mitjans adherits i ampliar-ne així l’audiència potencial; i, de l’altra, estimular econòmicament el sector.

L’oferta de continguts és: informatius i esportius, i divulgatius i d’entreteniment. Pel que fa als continguts informatius i esportius, posen l’accent en la informació local i s’elaboren a partir de la coordinació periodística entre els serveis informatius de La Xarxa i les redaccions dels mitjans adherits. Aquesta tasca conjunta la centralitza el servei de continguts informatius XN, en què ambdues parts comparteixen diàriament tant previsions de cobertura informativa com peces d’actualitat.

Respecte als continguts divulgatius i d’entreteniment, conformen un catàleg que es renova periòdicament coincidint amb l’inici de la temporada radiofònica (anual) i televisiva (trimestral). Aquest catàleg va adquirint progressivament una dimensió multimèdia amb la incorporació de programes amb un doble format (radiofònic i televisiu).

La Xarxa posa a disposició dels mitjans adherits diverses eines per distribuir i compartir continguts de manera sincrònica (a través del satèl·lit), i asincrònica. En el cas de les televisions, la plataforma de distribució asincrònica és el sistema informàtic anomenat xip. Quant a les ràdios, la distribució asincrònica es fa a través de la plataforma web la Sindicada. A banda de l’oferta de continguts, La Xarxa presta als mitjans adherits altres serveis, com l’assessorament lingüístic, l’assistència jurídica i tècnica, i la formació en diferents camps.

 

Façana de l'edifici de La Xarxa a Barcelona

 

Xarxa Audiovisual Local, SL 

B-65908337

Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona en data 21 de desembre de 2012 al volum 43517, foli 63, full B 431188, inscripció 1a.


Pavelló Cambó. Recinte Maternitat - Travessera de les Corts, 131.159 08028 Barcelona

Tel. +34 93 508 06 00 · laxarxa@laxarxa.cat

XAL > Sala de premsa > El partit Benfica - CP Vilanova de la Copa de la Cers d’hoquei patins, aquest dissabte en directe per Canal Blau TV/Maricel TV

Sala de premsa


A partir de les 7 de la tarda des del Pavelló Imperio Bonança de Lisboa

El partit Benfica - CP Vilanova de la Copa de la Cers d’hoquei patins, aquest dissabte en directe per Canal Blau TV/Maricel TV

Canal Blau TV/Maricel TV oferirà aquest dissabte a partir de les 7 de la tarda en directe i des del Pavelló Imperio Bonança de Lisboa la retransmissió del partit de tornada dels quarts de final de la Copa de la Cers d’hoquei patins que jugaran el Benfica i el CP Vilanova. El Vilanova haurà de remuntar un 2 a 3 advers del partit d'anada per accedir a la final a 4 de la segona competició d'Europa d'hoquei patins.

La retransmissió en directe d'aquest partit és fruit de l'acord al que va arribar la televisió del Garraf amb Benfica TV, que gràcies al senyal de Canal Blau TV/Maricel TV, va poder oferir als seus abonats de Portugal el partit d'anada.

Canal Blau TV/Maricel TV ha fet un gran esforç tècnic i ha comptat amb el suport d'importants firmes comercials per poder portar a tots els aficionats del Patí Vilanova i de l'hoquei de la comarca en general un dels millors partits que avui es pot veure entre dos grans d'Europa.

Des de fora del Penedès i del Garraf, zona de cobertura de la televisió comarcal, el partit es podrà seguir en directe per www.canalblau.cat i després es podrà visualitzar al web www.tdtgarraf.com, juntament amb la resta de partits i programes que s'ofereixen des de la televisió comarcal. El Benfica – CP Vilanova es podrà veure també en diferit diumenge a les vuit del vespre.

+ informació

Per a més informació, contacta amb el departament de Comunicació:

comunicacio@laxarxa.cat

93.508.06.00

© Xarxa Audiovisual Local, SL
Logo_laxarxa