Xarxa Audiovisual Local

Dilluns, 25 de maig de 2020

.

 

La Xarxa Audiovisual Local, SL és una societat mercantil creada per la Diputació de Barcelona per gestionar el suport a l’audiovisual local català, donant resposta a les seves necessitats i contribuint a la dinamització del sector. Aquests objectius els desenvolupa a través de la marca La Xarxa de Comunicació Local, una plataforma multimèdia de continguts i serveis a disposició dels mitjans de proximitat del país (televisions, ràdios i suports en línia).

El principal servei que La Xarxa els ofereix és l’oferta de continguts, que es dissenya conjuntament amb els mitjans adherits amb el propòsit d’incentivar al màxim la coproducció amb tots ells. Un criteri d’actuació que pretén, d’una banda, augmentar la visibilitat dels continguts audiovisuals locals distribuint-los al conjunt de mitjans adherits i ampliar-ne així l’audiència potencial; i, de l’altra, estimular econòmicament el sector.

L’oferta de continguts és: informatius i esportius, i divulgatius i d’entreteniment. Pel que fa als continguts informatius i esportius, posen l’accent en la informació local i s’elaboren a partir de la coordinació periodística entre els serveis informatius de La Xarxa i les redaccions dels mitjans adherits. Aquesta tasca conjunta la centralitza el servei de continguts informatius XN, en què ambdues parts comparteixen diàriament tant previsions de cobertura informativa com peces d’actualitat.

Respecte als continguts divulgatius i d’entreteniment, conformen un catàleg que es renova periòdicament coincidint amb l’inici de la temporada radiofònica (anual) i televisiva (trimestral). Aquest catàleg va adquirint progressivament una dimensió multimèdia amb la incorporació de programes amb un doble format (radiofònic i televisiu).

La Xarxa posa a disposició dels mitjans adherits diverses eines per distribuir i compartir continguts de manera sincrònica (a través del satèl·lit), i asincrònica. En el cas de les televisions, la plataforma de distribució asincrònica és el sistema informàtic anomenat xip. Quant a les ràdios, la distribució asincrònica es fa a través de la plataforma web la Sindicada. A banda de l’oferta de continguts, La Xarxa presta als mitjans adherits altres serveis, com l’assessorament lingüístic, l’assistència jurídica i tècnica, i la formació en diferents camps.

 

Façana de l'edifici de La Xarxa a Barcelona

 

Xarxa Audiovisual Local, SL 

B-65908337

Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona en data 21 de desembre de 2012 al volum 43517, foli 63, full B 431188, inscripció 1a.


Pavelló Cambó. Recinte Maternitat - Travessera de les Corts, 131.159 08028 Barcelona

Tel. +34 93 508 06 00 · laxarxa@laxarxa.cat

XAL > Sala de premsa > Canal Reus TV, EL9TV i Canal BlauTV/Maricel TV oferiran un ampli seguiment de la Copa d’Europa d’hoquei patins

Sala de premsa


En coproducció amb TV3

Canal Reus TV, EL9TV i Canal BlauTV/Maricel TV oferiran un ampli seguiment de la Copa d’Europa d’hoquei patins

Tres televisions adherides a l’XTVL, EL9TV, Canal Blau TV/Maricel TV i Canal Reus TV, en coproducció amb TV3, oferiran un ampli seguiment de la Copa d’Europa d’hoquei patins amb l’emissió de partits en directe i en diferit d’aquest torneig, que es disputarà entre aquest dijous i diumenge a la localitat italiana de Valdagno. Quatre equips catalans aspiren a guanyar el màxim títol europeu: el Tecnol Reus Deportiu, el Roncato Patí Vic, el FC Barcelona Sorli-Discau i el Noia Freixenet.

Emissió de partits i horaris

Dijous, 18 h, Tecnol Reus Deportiu-Noia Freixenet, en directe per EL9TV, Canal Blau TV/Maricel TV i Canal Reus TV.

Divendres, 18 h, Roncato Patí Vic-Tecnol Reus Deportiu, en directe per EL9TV, Canal Blau TV/Maricel TV i Canal Reus TV.

Dissabte, a partir de les 18.30 h, Noia Freixenet–Roncato Patí Vic, en directe per EL9TV, Canal Blau TV/Maricel TV i Canal Reus TV.

Diumenge, a les 19 h, la final de la Copa d’Europa en diferit per EL9TV, Canal Blau TV/Maricel TV i Canal Reus TV

+ informació

Per a més informació, contacta amb el departament de Comunicació:

comunicacio@laxarxa.cat

93.508.06.00

© Xarxa Audiovisual Local, SL
Logo_laxarxa