Xarxa Audiovisual Local

Dimecres, 3 de juny de 2020

.

 

La Xarxa Audiovisual Local, SL és una societat mercantil creada per la Diputació de Barcelona per gestionar el suport a l’audiovisual local català, donant resposta a les seves necessitats i contribuint a la dinamització del sector. Aquests objectius els desenvolupa a través de la marca La Xarxa de Comunicació Local, una plataforma multimèdia de continguts i serveis a disposició dels mitjans de proximitat del país (televisions, ràdios i suports en línia).

El principal servei que La Xarxa els ofereix és l’oferta de continguts, que es dissenya conjuntament amb els mitjans adherits amb el propòsit d’incentivar al màxim la coproducció amb tots ells. Un criteri d’actuació que pretén, d’una banda, augmentar la visibilitat dels continguts audiovisuals locals distribuint-los al conjunt de mitjans adherits i ampliar-ne així l’audiència potencial; i, de l’altra, estimular econòmicament el sector.

L’oferta de continguts és: informatius i esportius, i divulgatius i d’entreteniment. Pel que fa als continguts informatius i esportius, posen l’accent en la informació local i s’elaboren a partir de la coordinació periodística entre els serveis informatius de La Xarxa i les redaccions dels mitjans adherits. Aquesta tasca conjunta la centralitza el servei de continguts informatius XN, en què ambdues parts comparteixen diàriament tant previsions de cobertura informativa com peces d’actualitat.

Respecte als continguts divulgatius i d’entreteniment, conformen un catàleg que es renova periòdicament coincidint amb l’inici de la temporada radiofònica (anual) i televisiva (trimestral). Aquest catàleg va adquirint progressivament una dimensió multimèdia amb la incorporació de programes amb un doble format (radiofònic i televisiu).

La Xarxa posa a disposició dels mitjans adherits diverses eines per distribuir i compartir continguts de manera sincrònica (a través del satèl·lit), i asincrònica. En el cas de les televisions, la plataforma de distribució asincrònica és el sistema informàtic anomenat xip. Quant a les ràdios, la distribució asincrònica es fa a través de la plataforma web la Sindicada. A banda de l’oferta de continguts, La Xarxa presta als mitjans adherits altres serveis, com l’assessorament lingüístic, l’assistència jurídica i tècnica, i la formació en diferents camps.

 

Façana de l'edifici de La Xarxa a Barcelona

 

Xarxa Audiovisual Local, SL 

B-65908337

Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona en data 21 de desembre de 2012 al volum 43517, foli 63, full B 431188, inscripció 1a.


Pavelló Cambó. Recinte Maternitat - Travessera de les Corts, 131.159 08028 Barcelona

Tel. +34 93 508 06 00 · laxarxa@laxarxa.cat

XAL > Sala de premsa > EL 9 TV ofereix una àmplia cobertura de la Copa Amèrica d'hoquei

Sala de premsa


La televisió d'Osona retransmetrà en directe tots els partits on jugui la selecció catalana masculina

EL 9 TV ofereix una àmplia cobertura de la Copa Amèrica d'hoquei

El 9 TV oferirà una àmplia cobertura informativa de la Copa d’Amèrica d’hoquei que es disputarà a Vic de dilluns a diumenge de la setmana vinent, en coproducció amb la Xarxa de Televisions Locals i TV3. La Copa Amèrica és la primera competició on la selecció catalana (masculina i femenina) juga oficialment, i en aquesta edició ho farà al costat de 16 equips d’arreu del món (9 masculins i 7 femenins).

La televisió d’Osona retransmetrà en directe tots els partits de la selecció catalana masculina d’hoquei i una àmplia cobertura informativa de la resta d’enfrontaments. La relació d’horaris i de partits que es podran veure en directe és la següent:

Dilluns 21 de juny, 22 h, Catalunya-Uruguay
Dimarts 22 de juny, 21.30 h, Catalunya-Xile
Dimecres 23 de juny, 21.30 h, Catalunya-Costa Rica
Dijous 24 de juny, 21.30 h, Catalunya-Equador
Dissabte 25 de juny, 18 h i 20 h, les dues semifinals
Diumenge 26 de juny, 18 h, la final

La primera semifinal de dissabte també s’emetrà diumenge, a partir de les 14 h, a través del programa XS-Esports de la Xarxa de Televisions Locals i de lamalla.cat. Podeu consultar les televisions que passaran el programa clicant aquí

+ informació

Per a més informació, contacta amb el departament de Comunicació:

comunicacio@laxarxa.cat

93.508.06.00

© Xarxa Audiovisual Local, SL
Logo_laxarxa