Xarxa Audiovisual Local

Diumenge, 31 de maig de 2020

.

 

La Xarxa Audiovisual Local, SL és una societat mercantil creada per la Diputació de Barcelona per gestionar el suport a l’audiovisual local català, donant resposta a les seves necessitats i contribuint a la dinamització del sector. Aquests objectius els desenvolupa a través de la marca La Xarxa de Comunicació Local, una plataforma multimèdia de continguts i serveis a disposició dels mitjans de proximitat del país (televisions, ràdios i suports en línia).

El principal servei que La Xarxa els ofereix és l’oferta de continguts, que es dissenya conjuntament amb els mitjans adherits amb el propòsit d’incentivar al màxim la coproducció amb tots ells. Un criteri d’actuació que pretén, d’una banda, augmentar la visibilitat dels continguts audiovisuals locals distribuint-los al conjunt de mitjans adherits i ampliar-ne així l’audiència potencial; i, de l’altra, estimular econòmicament el sector.

L’oferta de continguts és: informatius i esportius, i divulgatius i d’entreteniment. Pel que fa als continguts informatius i esportius, posen l’accent en la informació local i s’elaboren a partir de la coordinació periodística entre els serveis informatius de La Xarxa i les redaccions dels mitjans adherits. Aquesta tasca conjunta la centralitza el servei de continguts informatius XN, en què ambdues parts comparteixen diàriament tant previsions de cobertura informativa com peces d’actualitat.

Respecte als continguts divulgatius i d’entreteniment, conformen un catàleg que es renova periòdicament coincidint amb l’inici de la temporada radiofònica (anual) i televisiva (trimestral). Aquest catàleg va adquirint progressivament una dimensió multimèdia amb la incorporació de programes amb un doble format (radiofònic i televisiu).

La Xarxa posa a disposició dels mitjans adherits diverses eines per distribuir i compartir continguts de manera sincrònica (a través del satèl·lit), i asincrònica. En el cas de les televisions, la plataforma de distribució asincrònica és el sistema informàtic anomenat xip. Quant a les ràdios, la distribució asincrònica es fa a través de la plataforma web la Sindicada. A banda de l’oferta de continguts, La Xarxa presta als mitjans adherits altres serveis, com l’assessorament lingüístic, l’assistència jurídica i tècnica, i la formació en diferents camps.

 

Façana de l'edifici de La Xarxa a Barcelona

 

Xarxa Audiovisual Local, SL 

B-65908337

Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona en data 21 de desembre de 2012 al volum 43517, foli 63, full B 431188, inscripció 1a.


Pavelló Cambó. Recinte Maternitat - Travessera de les Corts, 131.159 08028 Barcelona

Tel. +34 93 508 06 00 · laxarxa@laxarxa.cat

XAL > Sala de premsa > Juan Rosell, nou convidat de BriefingDigital

Sala de premsa


El president de la CEOE participarà el 4 d'abril en el fòrum que impulsen lamalla.cat i Economiadigital

Juan Rosell, nou convidat de BriefingDigital

El president de la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (CEOE), Juan Rosell, serà el proper convidat de #BRIEFINGDIGITAL el proper dilluns dia 4 d'abril. Després de ser escollit com a màxim representant de la gran patronal espanyola, Rosell farà la seva primera compareixença pública a Catalunya en aquest fòrum de debat que impulsen lamalla.cat i Economiadigital.

Els organitzadors del debat, la Xarxa Audiovisual Local (XAL) i Economiadigital han convidat el president de la CEOE per oferir als assistents i seguidors d'aquest fòrum l'oportunitat de conversar amb ell en directe sobre el diàleg i la concertació social i, especialment, sobre l'estat de les converses sobre negociació col·lectiva que realitza l'organització empresarial amb els sindicats majoritaris i el Govern central. El #BRIEFINGDIGITAL amb Juan Rosell tindrà lloc el proper dilluns 4 d'abril a les 9 del matí a la Cuina de l'Espai Francesca Bonnemaison (C. Sant Pere més Baix, 7, 2a)

#BRIEFINGDIGITAL es podrà seguir en directe en vídeo i àudio a través de les pàgines web d'Economiadigital i la malla.cat. Tots els continguts a més també es podran trobar a través dels respectius canals de twitter utilitzant l’hastag #briefingdigital.

+ informació

Per a més informació, contacta amb el departament de Comunicació:

comunicacio@laxarxa.cat

93.508.06.00

© Xarxa Audiovisual Local, SL
Logo_laxarxa