Xarxa Audiovisual Local

Dilluns, 25 de maig de 2020

.

 

La Xarxa Audiovisual Local, SL és una societat mercantil creada per la Diputació de Barcelona per gestionar el suport a l’audiovisual local català, donant resposta a les seves necessitats i contribuint a la dinamització del sector. Aquests objectius els desenvolupa a través de la marca La Xarxa de Comunicació Local, una plataforma multimèdia de continguts i serveis a disposició dels mitjans de proximitat del país (televisions, ràdios i suports en línia).

El principal servei que La Xarxa els ofereix és l’oferta de continguts, que es dissenya conjuntament amb els mitjans adherits amb el propòsit d’incentivar al màxim la coproducció amb tots ells. Un criteri d’actuació que pretén, d’una banda, augmentar la visibilitat dels continguts audiovisuals locals distribuint-los al conjunt de mitjans adherits i ampliar-ne així l’audiència potencial; i, de l’altra, estimular econòmicament el sector.

L’oferta de continguts és: informatius i esportius, i divulgatius i d’entreteniment. Pel que fa als continguts informatius i esportius, posen l’accent en la informació local i s’elaboren a partir de la coordinació periodística entre els serveis informatius de La Xarxa i les redaccions dels mitjans adherits. Aquesta tasca conjunta la centralitza el servei de continguts informatius XN, en què ambdues parts comparteixen diàriament tant previsions de cobertura informativa com peces d’actualitat.

Respecte als continguts divulgatius i d’entreteniment, conformen un catàleg que es renova periòdicament coincidint amb l’inici de la temporada radiofònica (anual) i televisiva (trimestral). Aquest catàleg va adquirint progressivament una dimensió multimèdia amb la incorporació de programes amb un doble format (radiofònic i televisiu).

La Xarxa posa a disposició dels mitjans adherits diverses eines per distribuir i compartir continguts de manera sincrònica (a través del satèl·lit), i asincrònica. En el cas de les televisions, la plataforma de distribució asincrònica és el sistema informàtic anomenat xip. Quant a les ràdios, la distribució asincrònica es fa a través de la plataforma web la Sindicada. A banda de l’oferta de continguts, La Xarxa presta als mitjans adherits altres serveis, com l’assessorament lingüístic, l’assistència jurídica i tècnica, i la formació en diferents camps.

 

Façana de l'edifici de La Xarxa a Barcelona

 

Xarxa Audiovisual Local, SL 

B-65908337

Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona en data 21 de desembre de 2012 al volum 43517, foli 63, full B 431188, inscripció 1a.


Pavelló Cambó. Recinte Maternitat - Travessera de les Corts, 131.159 08028 Barcelona

Tel. +34 93 508 06 00 · laxarxa@laxarxa.cat

XAL > Sala de premsa > S'acosta la Castanyada i ja tenim l'especial aquí!

Sala de premsa


Un espai ideal per jugar amb els més petits de casa

S'acosta la Castanyada i ja tenim l'especial aquí!

Com cada any per aquestes dates, la petitaxarxa.cat es vesteix de Castanyada! Podeu trobar tota la informació referent a aquesta festa al nostre especial, però a més, teniu un munt d’activitats relacionades que podeu fer amb els més petits. Aquest any estrenem un Xilòfon galàctic amb el qual podreu interpretar les millors cançons de la castanyada i moltes d’altres.

Continuant amb la música, podeu cantar la cançó de la Castanyera a través del Karaoke que posem a la vostra disposició. I si voleu passar por podeu escoltar el recull d’històries fantàstiques que us hem preparat per a que passeu una nit terrorífica… Si voleu també podeu pintar els contes mentre les escolteu, ‘La bruixa voladora’, ‘La llorona’, ‘El campaner i l’ombra blanca’ i ‘Les muntanyes de les ànimes’.

El Sr. Q us espera com sempre per a que li aclariu alguns dubtes del comportament humà… com es fan els panellets, les castanyes i com es pot decorar una carabassa de halloween? Ens heu d’ajudar a explicar-li a través d’un joc interactiu…

I com sempre posem a prova els vostres coneixements sobre aquesta festivitat… Què li fa campana a la Castanyera? Què els hi heu de fer a les castanyes abans de posar-les al foc? Sabríeu acabar la frase Calentes i grosses! qui en vol ara que…. Si sabeu contestar aquestes preguntes al Què en saps de??? podeu entrar al sorteig d’un dels 3 lots de jocs que sortegem gràcies a la col·laboració amb Educa Borràs.

Trobareu també jocs per als més petits de la casa com la cistella de la Castanyada o els Puzzles de la castanyera.

Administrador

+ informació

Per a més informació, contacta amb el departament de Comunicació:

comunicacio@laxarxa.cat

93.508.06.00

© Xarxa Audiovisual Local, SL
Logo_laxarxa