Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Maxbizz is a values-driven consulting agency dedicated.

Gallery

Contact

+1-800-456-478-23

411 University St, Seattle

maxbizz@mail.com

Sobre aquesta política de galetes

Aquesta política de galetes explica quines són les galetes i com les utilitzem, els tipus de galetes que utilitzem, és a dir, la informació que recopilem utilitzant les galetes i com s’utilitza aquesta informació, i com controlar les preferències de les galetes. Per obtenir més informació sobre com utilitzem, emmagatzem i mantinguem les vostres dades personals segures, vegeu la nostra Política de privacitat.En qualsevol moment podeu canviar o retirar el vostre consentiment de la Declaració Cookie al nostre lloc webConegueu més sobre qui som, com podeu contactar amb nosaltres, i com processem les dades personals en la nostra política de privacitat.El vostre consentiment s’aplica als dominis següents: www.xal.cat

Què són les galetes ?

Les galetes són fitxers de text petits que s’utilitzen per emmagatzemar petites peces d’informació. S’emmagatzemen al dispositiu quan el lloc web es carrega al navegador. Aquestes galetes ens ajuden a fer que el lloc web funcioni correctament, fer-lo més segur, proporcionar una millor experiència d’usuari, i entendre com funciona el lloc web i analitzar què funciona i on necessita millores.

Com utilitzem les galetes ?

Com la majoria dels serveis en línia, el nostre lloc web utilitza galetes de primera i tercera part per a diversos propòsits. Les galetes de primera divisió són necessàries perquè el lloc web funcioni correctament, i no recullen cap de les vostres dades personals identificables.Les galetes de tercers que s’utilitzen en el nostre lloc web són principalment per entendre com funciona el lloc web, com interactua amb el nostre lloc web, mantenint els nostres serveis segurs, proporcionant anuncis que són rellevants per a vostè, i tot proporcionant-vos una millor i millor experiència d’usuari i ajudant a accelerar les vostres interaccions futures amb el nostre lloc web.

Quin tipus de galetes fem servir ?

Essential: Algunes galetes són essencials perquè puguis experimentar tota la funcionalitat del nostre lloc. Ens permeten mantenir les sessions d’usuaris i prevenir qualsevol amenaça de seguretat. No recullen ni emmagatzemen cap informació personal. Per exemple, aquestes galetes us permeten iniciar sessió al vostre compte i afegir productes a la vostra cistella, i obtenir-los de forma segura.Estadístiques: Aquestes galetes emmagatzemen informació com el nombre de visitants al lloc web, el nombre de visitants únics, quines pàgines del lloc web han estat visitades, la font de la visita, etc. Aquestes dades ens ajuden a entendre i analitzar com funciona el lloc web i on necessita millores.Marketing: El nostre lloc web mostra anuncis. Aquestes galetes s’utilitzen per personalitzar els anuncis que us mostrem de manera que siguin significatius per a vós. Aquestes galetes també ens ajuden a fer un seguiment de l’eficiència d’aquestes campanyes publicitàries.La informació emmagatzemada en aquestes galetes també pot ser utilitzada pels proveïdors d’anuncis de tercers per mostrar anuncis en altres llocs web del navegador.Funcional: Aquestes són les galetes que ajuden a certes funcionalitats no essencials en el nostre lloc web. Aquestes funcionalitats inclouen incrustar contingut com vídeos o compartir contingut del lloc web a les plataformes de mitjans socials.Preferències: Aquestes galetes ens ajuden a emmagatzemar els vostres paràmetres i preferències de navegació com preferències d’idioma de manera que tingueu una experiència millor i eficient en visites futures al lloc web.

Com puc controlar les preferències de les galetes ?

Si decidiu canviar les preferències més tard a través de la vostra sessió de navegació podeu fer clic a la pestanya “Privatat . Política de galetes” de la pantalla. Això tornarà a mostrar l’avís de consentiment que us permetrà canviar les preferències o retirar el vostre consentiment completament.A més d’això, diferents navegadors proporcionen diferents mètodes per bloquejar i eliminar les galetes utilitzades pels llocs web. Podeu canviar la configuració del navegador per bloquejar/eliminar les galetes. Per trobar més informació sobre com gestionar i eliminar galetes, visita wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.