Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Maxbizz is a values-driven consulting agency dedicated.

Gallery

Contact

+1-800-456-478-23

411 University St, Seattle

maxbizz@mail.com

Logo laxarxa

La Xarxa Audiovisual Local (XAL) és l’empresa pública de la Diputació de Barcelona que té com a objectiu gestionar el suport a l’audiovisual local català donant resposta a les seves necessitats i contribuint a la dinamització del sector. Articula el compliment d’aquest objectiu a través del Protocol General de Serveis i el desenvolupa mitjançant les marques de La Xarxa i de La Xarxa+.

Ofereix serveis d’assessorament tècnic, jurídic, administratiu i comercial; impulsa les dinàmiques de cooperació i concertació del sector audiovisual, i promou la producció i coproducció de continguts per i amb els mitjans de proximitat.
VOD_LX+

La Xarxa+ és una plataforma de streaming gratuïta que permet accedir a la programació en directe de més de 30 canals locals i recuperar-ne els continguts de fins a set dies enrere. També ofereix retransmissions en directe i un ampli catàleg al voltant de tres àmbits estratègics: esports, castells i tradicions, sense deixar de banda els continguts culturals i d’entreteniment. Un altre actiu de la plataforma són els pòdcasts temàtics elaborats per les ràdios locals.